LEPŠÍ SVĚT pokřtil v Balbínce Tomio Okamura

20.11.2013 01:31

Při křtu v Balbínce zleva Jaroslav Holík, Marek Černoch, Tomio Okamura, Milan Šarapatka, autor Felix Boom/Pavel Skramlík, Klára A. Samková, manželka autora. Foto: J. Vyčítal.

Mou poslední novinku, kterou vydalo vydavatelství BLINKR, román LEPŠÍ SVĚT s neobvyklým dramatickým příběhem, slavnostně pokřtil ve středu 20. listopadu 2013 vpodvečer v Balbínově poetické hospůdce na Vinohradech TOMIO OKAMURA, poslanec, lídr hnutí Úsvit přímé demokracie a rovněž autor několika knih, za přítomnosti médií a kamarádů.

Aktualizační poznámka datu 16. 5. 2014: Tomio Okamura už mi nikdy nic nepokřtí, nesvěřil bych mu ke křtu ani štěňata našeho psa Flaffyho. Urazilo by ho to. Od té doby se natolik vymezil vůči mé paní Kláře Samkové v kauze voleb do Evropského parlamentu, že by mohl pokřtít leda tak mop uklizečky ve své parlamentní kaceláři.

Pan Okamura si přivedl další "spolukřtitele" (termín "kmotr" nyní není právě populární...), jimiž byli další poslanci Úsvitu Marek Černoch (ten současně křest moderoval), Jaroslav Holík, Milan Šarapatka a také advokátka Klára Samková. Křtilo se velmi uvolněně, neformálně, šampaňské bylo nahrazeno belgickým trapistickým pivem, obvyklou rautovou klasiku nahradil speciální boršč z domácí kuchyně autora ("padlo" téměř všech 12 litrů), tlačenka, máslový špek, paštika, pivo, o muziku a zpěv se postaral výtečný bluesový kytarista Petr Bublák.; Nikdy jsme nezažil při mých křtech tak dobrou zábavu. "Doufám, že se nám opravdu podaří kus toho lepšího světa vybudovat," řekl na závěr "obřadu" Tomio Okamura.

Vydávám v pořadí svou 15. knihu (prvních deset šlo do světa pod mým vlastním jménem, tato je pátá pod pseudonymem FELIX BOOM). Z toho třetí román za poslední čtyři roky. Pěknou obálku vytvořil Ondřej Paulas ze společnosti JORR na základě fotografií, které jsem pořídil v bývalém vojenském prostoru Ralsko, kde se odehrává valná část příběhu. Vjeli jsme při hledání objektů až do obory vysoké zvěře v Židlově, odkud nás vyhnaly až výstražné tabule, že se můžeme potkat ze zubrem. A o to jsme zrovna nestáli...

Vstup do e-shopu - koupit román Lepší svět

Celá nabídka e-shopu BLINKR