POZVÁNKA na 2. večer Literárního salonu BLINKR 20. října, který bude o lásce a Radim Uzel u toho nemůže chybět

08.10.2014 16:28

Dovolujeme si vás oslovit pozváním na 2. večer

Literárního salonu BLINKR

dne 20. října 2014 od 18 hodin, Španělská 742/6, Praha 2 (podlaží -2, dveře domu budou otevřeny do 18.30, opozdilci volí č. 37 na panelu vlevo)

Naše vydavatelství BLINKR zdařile zahájilo provoz salonu 22. září a bude v něm pokračovat v pohostinném prostředí zpravidla každý třetí pondělek s měsíci. Náš projekt má záštitu Obce spisovatelů České republiky. Jeho základní charakteristikou jsou kromě obvyklých spisovatelských aktivit především klíčová intelektuální diskuse na předem vyhlášené téma, volené s myšlenkou na literární reflexi.

Program 2. večera 20. 10. 2014

1/ Radim Uzel (na snímku), populární autor knižních publikací, gynekolog a sexuolog, bude držet přednášku o partnerských vztazích a bude prezentovat svou novou knihu (cestopis) s titulem CESTY ZA ROMANTIKOU A EROTIKOU.

2/ Křest básnické sbírky Pavla Weigela „Laskání“ se čtením, k němuž byla oslovena herečka a spisovatelka Ivanka Devátá.

První část večera moderuje Pavel Skramlík/Felix Boom.

3/ Felix Boom přečte pár řádek ze svého románu LEPŠÍ SVĚT a navodí diskusní část večera, jehož téma zní: CO JE TO LÁSKA A JAKOU ROLI HRAJE V NAŠEM SOUČASNÉM ŽIVOTĚ.

Tuto debatní část večera moderuje Klára A. Samková.

Poznámky:

Organizační rámec je stejný jako při večeru 22. 9. 2014.

Není určena „zavírací hodina“, po skončení programu je volná zábava do vyčerpání sil a zásob. Nesvazují nás žádné limity.

Gastronomické detaily: o přestávce a po programu se podává „sochařská zelňačka“ (vaří hostitel Felix Boom, mj. autor Kuchařky osamělého muže).

Nápoje: perlivá a neperlivá voda, káva, čaj, bílé a červené víno.

Vstupné se neplatí, příspěvky na provoz salonu jsou pouze dobrovolné „do prasátka“. Klasické porcelánové prasátko bude fyzicky přítomno.

Srdečně zvou pořadatelé Klára A. Samková a Pavel Skramlík/Felix Boom.


Více zde: https://www.blinkr-knihy.com/news/pozvanka-na-2-vecer-literarniho-salonu-blinkr-20-rijna/